Nieuws

mededeling

De aangekondigde markt op maandag 30 maart in de Plus supermarkt Vechtstraat is afgelast vanwege de corona uitbraak.

_____________________________________

Winkel vanaf maandag 16 maart dicht

Beste klanten,

In navolging op de vergaande maatregelen die de regering heeft afgekondigd ter bestrijding van de corona uitbraak, hebben ook wij besloten om tot nader order de winkel te sluiten. Dit besluit is ingegeven door de noodzaak om zowel onze vrijwilligers als onze klanten te beschermen tegen een zeer besmettelijk en potentieel dodelijk virus waar op dit moment geen vaccin voor bestaat. Deze maatregel geldt in ieder geval tot het eind van de maand. Wij hopen op uw begrip.

________________________________________________

Van 24 februari t/m 8 maart kunt u weer stemmen op onze goede doelen

Net zoals vorig jaar is het binnenkort weer mogelijk om te stemmen op jouw favoriete kleinschalige goede doel! De doelen die dit jaar kans maken op een prachtig bedrag zijn:

Stichting Adwuma Ye,

Stichting Laat Ze Maar Lachen,

Stichting Meraih Bintang

Stichting Vivir Juntos.

Door te stemmen bepaal jij mede de hoogte van het bedrag dat naar ieder doel gaat. Het is mogelijk om vanaf 24 februari t/m 8 maart te stemmen zowel op Facebook als in onze winkel in het Winkelcentrum Paddepoel.

Op 24 februari zullen wij vier berichten plaatsen op Facebook, één voor elk doel. Stemmen op een doel doe je door het bericht te liken en/of te delen. Dus elke like is één stem en delen is één stem.

In de week van 9 maart zullen wij de uitslag bekend maken.
Wij wensen alle doelen veel succes toe!

____________________________________

Books4life bestaat 15 jaar, landelijke loterij met aantrekkelijke prijzen

Books4life bestaat 15 jaar! In 2005 werd in Tilburg het initiatief genomen tot de oprichting van een 2de hands boekhandel voor het goede doel en nu zijn er zes winkels in heel Nederland. De Groningse vestiging bestaat sinds 2009. Er komt een feest op 15 maart in Tilburg en voor de klanten is er een loterij. Bij besteding van  €10,- in de winkel kunt u deelnemen met een gratis lot. U maakt kans op aantrekkelijke prijzen o.a 2 tickets voor de Efteling, een hotelovernachting inclusief ontbijt  voor 2 personen  bij Hotel Auberge Du Bonheur in Tilburg en een ballonvaart voor 1 persoon van Sky ballonvaarten. Daarnaast zijn er  5 boekenbonnen t.w.v. €10,- te winnen. De loterij duurt tot 6 maart dus wees er snel bij.

 

__________________________________

Beste klanten Books4life

Zoals een aantal van u waarschijnlijk al heeft gezien is per 1 mei de huur opgezegd van ons pand in het winkelcentrum Paddepoel, dierenriemstraat 144. Gelukkig hebben wij een alternatief aanbod gekregen en hebben we ruim de tijd om andere opties in het winkelcentrum te onderzoeken. Het betekent dat wij optimistisch zijn over de kansen om onze winkel na 1 mei op een andere lokatie in het winkelcentrum te kunnen voortzetten en u te blijven bedienen met goede maar goedkope tweede hands boeken en als adres om boeken te doneren die een tweede leven verdienen. De komende drie maanden zijn wij nog gewoon geopend op de vertrouwde lokatie. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

_______________________________

Ook dit jaar is books4life Groningen weer aanwezig op Winterwelvaart met gratis boeken. Het evenement is van vrijdag 20 t/m zondag 22 december, zie hier voor meer info