Nieuws

Books4life bestaat 15 jaar, landelijke loterij met aantrekkelijke prijzen

Books4life bestaat 15 jaar! In 2005 werd in Tilburg het initiatief genomen tot de oprichting van een 2de hands boekhandel voor het goede doel en nu zijn er zes winkels in heel Nederland. De Groningse vestiging bestaat sinds 2009. Er komt een feest op 15 maart in Tilburg en voor de klanten is er een loterij. Bij besteding van  €10,- in de winkel kunt u deelnemen met een gratis lot. U maakt kans op aantrekkelijke prijzen o.a 2 tickets voor de Efteling, een hotelovernachting inclusief ontbijt  voor 2 personen  bij Hotel Auberge Du Bonheur in Tilburg en een ballonvaart voor 1 persoon van Sky ballonvaarten. Daarnaast zijn er  5 boekenbonnen t.w.v. €10,- te winnen. De loterij duurt tot 6 maart dus wees er snel bij.

__________________________________

Beste klanten Books4life

Zoals een aantal van u waarschijnlijk al heeft gezien is per 1 mei de huur opgezegd van ons pand in het winkelcentrum Paddepoel, dierenriemstraat 144. Gelukkig hebben wij een alternatief aanbod gekregen en hebben we ruim de tijd om andere opties in het winkelcentrum te onderzoeken. Het betekent dat wij optimistisch zijn over de kansen om onze winkel na 1 mei op een andere lokatie in het winkelcentrum te kunnen voortzetten en u te blijven bedienen met goede maar goedkope tweede hands boeken en als adres om boeken te doneren die een tweede leven verdienen. De komende drie maanden zijn wij nog gewoon geopend op de vertrouwde lokatie. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

_______________________________

Ook dit jaar is books4life Groningen weer aanwezig op Winterwelvaart met gratis boeken. Het evenement is van vrijdag 20 t/m zondag 22 december, zie hier voor meer info